Ads 468x60px

prizemania

Blogger templates

Wednesday, 27 November 2013

CANGGIH ! Applikasi MOBILE Perfect APP

ADAKAH anda TAHU ??
Anda Sehari BERJAM-JAM menghabiskan Masa Menghadap PC/Laptop.. ON9 melayari FaceBook,Twitter, Instagram .. Sehari/Sebulan berapa JAM masa habis BERINTERNET ? ? ? JANGAN buang masa On9 shj tapi TAK dapat INCOME ape2.. Bayangkan Setiap Kali anda On9.. ANDA DIBAYAR ! Dijamin 100% MODAL PERCUMA Selamanya !
Inilah MASA untuk menjadi Pengguna Internet yang BIJAK dengan menyertai PERFECT APP yang dijamin PERCUMA Selamanya ! No GimiK.. TANPA MODAL! Buat #DUIT setiap Bulan dengan APP Mobile PERCUMA di Telefon Pintar (Smartphone), Ipad atau Tablet seperti  WhatsAPP, WeChat, Viber, BB, KaokaoTalk. Belum Ada lagi syarikat BESAR yang menawarkan Ganjaran WANG Tunai seperti ini. 

PERFECT APP Telah dilancarkan pada 1 Oktober 2013.


Saksikan Video PELANCARAN PERFECT APP  Di BawahSaksikan Video Di Bawah
Bestnya Pendapatan Bulanan Anda adalah akan dikira dari jumlah terkumpul rangkaian anda sehingga 5 generasi (5 level). Bayangkan.. jika anda hanya invite 10 orang sahaja dan dikuti oleh semua rangkaian (network) anda (5 level), Potensi Pendapatan Bulanan anda mencecah USD5,555.50 = RM16,666.50 yang akan dibayar melalui Kad Debit yang anda akan terima sebaik sahaja anda layak untuk menerima BAYARAN selepas pengesahan Maklumat Diri anda diterima. Dari mana sumber Kewangan Syarikat untuk membayar setiap ahli yang menyertai TANPA membayar sesen pun yuran keahlian ?

Syarikat menawarkan Khidmat Pengiklanan Berbayar di samping "Perfect Homepage" dan lain-lain Portal yang PERCUMA kepada Pengguna Internet di seluruh dunia. Konsep ini sama seperti yang dibuat oleh syarikat besar yang telah mengaut keuntungan berbillion dollar dari kuasa Pengguna "PERCUMA" seperti Facebook, Google dan Yahoo.


Peluang TERBAIK ! Menjadi yang TERAWAL !  Tawaran TERHAD sehingga 1 Mac 2014 sahaja, selepas 1 Mac Anda masih boleh join dan gunakan PA tapi hanya menjadi ahli biasa, Pengguna Internet dan smartphone yang terpaksa membayar kos setiap bulan TANPA ada imbuhannya ! 


PERINGATAN : Keahlian anda DIJAMIN PERCUMA seumur hidup cuma anda perlu gunakan HOMEPAGE atau Applikasi Mobile seperti mana yg anda lakukan sekarang.. Melayari Internet setiap hari dpt GANJARAN HEBAT yg BELUM pernah ada diberikan oleh mana-mana laman web.

Ini adalah REAL Bisnes, jadi ANDA hanya dibenarkan daftar 1 nama sahaja dan mestilah berumur 14 tahun ke atas.


LANGKAH - LANGKAH Mendaftar PERFECT APP

LANGKAH 1 :

Klik Link Di bawah : Daftar MESTI gunakan Komputer atau Laptop shj. Kalau guna HP atau Tablet anda mungkinTIDAK terima eMail Link Pengesahan Pendaftaran 


http://www.perfectapp.biz/?refid=W3eSw

Disyorkan buka Email baru di Yahoo.com atau Gmail.com khas untuk THE PERFECT APP !

LANGKAH 2 :

 
Klik pada "JOIN NOW FOR FREE" : Pastikan nama Penaja anda betul di bawahnya : Tonton 2 Video Pengenalan PERFECT APP :
VIDEO 1

 VIDEO 2 :  

LANGKAH 3 : 

Isikan semua Maklumat pada ruangan yang disediakan dengan yang betul. Jika ada kesilapan Boleh diperbetulkan dalam Halaman Ahli (Homepage)
1. Nama Anda :
2. Nama Bapa :
3. Pilih Negara: Malaysia
4. Tick pada “Yes, I am at least 14 Years Old”
5. Alamat Email yang sah ( Anda Perlu Klik Link “VERIFY”)
6. Password (Katalaluan)
7. Tick pada “I understand that this is a pre-registration …… “ 
8. Selepas siap diisikan maklumat diri anda, klik pada 


CLICK HERE TO REGISTER FOR FREELANGKAH 4 :

Akan Keluar Seperti Gambar Di bawah dan JANGAN ditutup halaman tersebut.
 Anda perlu buka Email dan klik “Link Verify”. Semak pada Kotak "SPAM" jika tiada dalam 'inbox' email anda

Selepas anda Klik "Verify link" akan Keluar “Ref-link URL” PERFECT APP anda yang mesti anda gunakan untuk tujuan Promosi Online. Sebarkan Ref-link URL anda ! 
 

 

LOGIN Masuk Ke Laman Profile PA - PERFECT APP

Tahniah Pendaftaran anda Telah Berjaya !
Langkah Penting ialah Kemaskini Profile Ahli PA Anda. Buka Ref-link PA anda &
Klik pada “ Login :  "  

 Masukan Alamat Email dan Password PERFECT APP anda sepertimana yang telah anda isikan di Borang Daftar PERFECT APP :


Wajah LAMAN UTAMA PA - PERFECT APPKemaskini Maklumat Diri  - YOUR PROFILEPENTING : Anda MESTI Tahu Ref-link PA untuk MENAJA Dapatkan Bahan-bahan Bantu Promosi  - MARKETING CENTER

KETAHUI INFO PA  - UPDATE 

 LOGIN :  Masuk Ke LAMAN WEB UTAMA - PI  

Dalam Profile 'Homepage" anda dan kemaskini butiran lengkap diri anda seperti nama penuh, alamat dan tarikh lahirYOUR STATUS : General Status : NOT ACTIVENota : STATUS KEAHLIAN akan Automatik bertukar apabila disahkan KEAHLIAN & PENDAPATAN TERKUMPUL ADA US$50


LAMAN PI - PERFECT INTERNET

Dapatkan 100 Mata Ganjaran Percuma - DEALFACTOR
Kemaskini semua 5 bahagian Profile seperti gambar di bawah :

 

LAMAN PI - PERFECT INTERNET

Kemaskini semua website kerap anda layari (bookmarks) serta Dapatkan Ebook PERCUMA setiap minggu dan hadiah-hadiah menarik yang lain.

Sila ikuti langkah-langkah seterusnya Klik Sini


 

Sample text

Sample Text

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Sample Text